Πληρωμή με αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€. Εξοφλήστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοσή της στον χώρο σας. Με την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφότου ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

 

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την Eurobank για την υπηρεσία πληρωμής με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνοντας μεταφορά μετά την παραγγελία σας στον τραπεζικό λογαριασμό:

Eurobank:
GR77 0260 3420 0006 5020 0687 582
Δικαιούχος : Κωνσταντάτος Αριστείδης & ΣΙΑ ΕΕ

Στην μεταφορά ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο στην ηλ. διεύθυνση [email protected].