Λίγα λόγια για εμάς

Grace: Η χάρη, δηλαδή η ομορφιά και η απλότητα σε ένα brand, έννοιες που από την αρχαιότητα έως σήμερα, είναι συνυφασμένες με την κομψότητα και το κάλλος, έννοιες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και μετουσιώνονται σε πράξη μέσω των μοναδικών μας κοσμημάτων.

Με καταγωγή από τα Ιόνια Νησιά, και συγκεκριμένα από την πανέμορφη Κεφαλονιά, όπου βρίσκονται τα δύο απο τα πέντε μας καταστήματα, η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου ακολούθησε τις βασικές αρχές του brand , και έτσι μετουσιώθηκε η “χάρη” σε πράξη, μέσω του μοναδικού Grace Jewels.

Τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού μας, οι αποχρώσεις της μοναδικής φύσης του Ιονίου και η χαρά της ζωής είναι πάντα στο επίκεντρο των δημιουργιών που επιλέγουμε , όπως άλλωστε φαίνεται και στο λογότυπο που η έμπνευση του ξεκίνησε ένα απόγευμα, από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω απο την εκπληκτική παραλία του Μύρτου.

Πάθος μας να αναδείξουμε τις δημιουργίες μας, που με σεβασμό στην παράδοση, αποτελούν το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.

Κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ δίνουν χάρη σε κάθε στιγμή σας, κάντε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σας, να μεταμορφώσετε την εμφάνιση και τη διάθεση σας προσθέτοντας στο στυλ σας κάποιες από τις δημιουργίες μας.

Grace Jewels